People say, I only hear what I want to, That much is true. People say, I only see what I want to, So why do I see you?

Sitter ute i det underbara vädret med en fin vän. Njuter av att inte ha någonting som jag måste göra, har inte upplevt det på snart tre år. Kan inte beskriva med ord hur skönt det är. Firade att studenten snart är här med några vänliga själar under gårdagen, det var fint, tills jag inte orkade mer. Är helt slut efter våren och alla timmar av skrivande. Men nu är det över.
  
http://lookbook.nu/look/758615-http-cigarettesweddingbands-webblogg-se


Tystnad. En rökfri viskning. Det är exakt vad vi vill ha, det luftkonditionerade ljudet av fart. Du är värd att dö för. Ni kan skratta om Ni vill. Håna oss. Vi rör oss, Ni står still...


+ för att ett modemagasin från Kina hört av sig & vill ha med mig i kommande nummer.
- för att jag annars har skrivit skolarbeten hela dagen. tackar gud för kaffe & cigaretter.


01:24


Och hon sa: Egentligen är du inte kär i mig. Och egentligen är det okej med mig. För jag blir aldrig kär i nån. Sånt där är slöseri med tid... Men då slösar vi bort våra liv (jag tänker alltid på dig i april)

Nu är det bara några dagar kvar.
Är helt slut. Vill bort, långt bort.
Vill känna lycka, glädje & frihet.


http://lookbook.nu/look/740905-http-cigarettesweddingbands-webblogg-se


http://lookbook.nu/look/740905-http-cigarettesweddingbands-webblogg-se
didn't anyone tell you your supposed to break my heart, i expect you to. bridges are burning and i'm still learning.

Man bör säga sanningen, men alla sanningar bör inte sägasEdward sharpe and the magnetic zeros

När jag har kommer hem efter att ha haft en dålig dag så finns du där & möter mig med din positiva energi. Du finns alltid där när jag känner mig ensam och förstår mig som ingen annan. Är mycket lycklig som har en så fin lillasyster. Jag älskar dig.

Säger bara: Edward sharpe and the magnetic zeros, underbart!

http://lookbook.nu/look/736217-http-cigarettesweddingbands-webblogg-se

I din värld av mörker syns dina brister, mina fel. Som sprickor där ljus kan tränga in. Och jag inser plötsligt, kärlek får man bara se. När tak och väggar rasar in igen i ensamheten.


Har druckit vin & haft en mysig kväll med en fin vän, underbart. Har även fyndat på myrornas, lyckades få ner priset lite, värt. Har alltid gillat att vara själv, men på senare tid så har jag varit otroligt sällskapssjuk, speciellt på natten, då känner jag mig som den ensamaste i hela världen.

http://lookbook.nu/look/733449-http-cigarettesweddingbands-webblogg-seVad jag bryr mig om nu, är att få ut dig ur skallen, är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen, den tar slut från kyss till kyss. Vad jag bryr mig om nu, är att aldrig ge hjärtat rakt ut.

Jag är lyckligt lottad som har en så otroligt fin vän. Jag älskar dig.

http://alltheyoungdudes.webblogg.se/


För allt är gitarrer och bas. Trummor och hat som river. Och är vi en som står emot och visar upp en del vi gjort. Där är en som tar tillbaks det där som skulle lösas.

http://lookbook.nu/look/730243-http-cigarettesweddingbands-webblogg-se

If you find yourself caught in love. Say a prayer to the man above. Thank him for everything you know. You should thank him for every breath you blow.

Är på mycket bra humör denna dag. Har träffat en fin vän som jag inte träffat på ett tag. Det var välbehövligt, kände att jag behövde lätta på hjärtat lite. Har flyt när det gäller skrivandet också, sånt gillar vi skarpt. Ett stort minus är dock att min kamera är sönder. Det är inte okej, vill kunna uppdatera min lookbook. Har köpt en ny tunika med fransar från american apparel, gillar den. Sen så älskar jag min kaffemugg so min fina vän gjort till mig, den är underbar. 

 

 
 

Du vet inte var jag varit. Du vet inte vem jag är. Vet du alls vem du varit? Vet du ens vem du är? Älskling, det är livet. Min medicin. En sol går upp och tvingar mig att kisa. Hårt ljus, hårt. Svarta dagar följs av vita nätter.

Jag och en fin vän ska snart öppna en blogg till vårat projektarbete. Den handlar om ungdomar i dagens samhälle. Att alla går olika vägar, gör olika val & är berädda att ge upp delar av sig själv för att passa in. Individes normer & värderingar kan tappas bort på vägens gång. Grupptryck, alkohol & droger. Vem är jag egentligen & vem vill jag vara? 

Ett litet smakprov.Hör av dig nån gång. Vet du inte. Ett sprucket hjärta är ett sorgligt sätt att starta nånting nytt. Så många platser lever inte mer. Nu går jag bara förbi där jag försökte få dig att le. Jag tänker aldrig på dig. Bara ikväll.


Vill bort från alla måsten.
Vill kunna slappna av & inte tänka på någonting.
Leva för dagen & njuta av varje sekund.
Vara bland fina människor & bara vara lycklig.

Sitter & läser en intervju som en fin tjej gjort, den handlar om mig själv & min stil. Ni hittar den här om ni vill läsa. http://cruel-kid.blogspot.com/2010/05/do-you-know-sara-bjorklund.htmlMen du, du lutade dig mot mig när du var svag. Och jag hjälpte dig igenom dag. Jag var därför dig när du var ensam. Och jag var där för dig när du var ledsen. Du la dig på rälsen. Du var så trött. Du lät tågen ta bekymren.

Valborg var en lyckad kväll, drack vin & var med fina människor, underbart! Sen så har jag en vän kommit fram till att allt blir mycket roligare när man kan vara utomhus, om man tänker efter så är det faktiskt så. Nästan allt är även mycket finare när man är två. Visst, ensamhet kan vara fint ibland, men inte för ofta. Mycket finare när man har någon vid sin sida. 

Vill ni följa cigarettesweddingbands.webblogg.se, klicka på länken
http://www.bloglovin.com/blog/1231539/cigarettesweddingbands

The Wombats – Kill The Director
Håkan Hellström – Gårdakvarnar Och Skit
Grizzly Bear – Slow Life [with Victoria Legrand] - Soundtrack Album Version
Mew – Repeaterbeater
Metronomy – Heartbreaker - Diskjokke Remix


RSS 2.0