She said: 'How did we get ourselves so lost?' And I said: 'I don't know, but we will not be leaving tonight, tonight. When you hold me I, I feel better'

Har fått en tanke ställare nu på senaste tiden, har börjat att uppskatta små saker i vardagen mer. Tror allting handlar mycket om vilken inställning man har till livet, jag ska börja vara mer positiv & öppen, tror man vinner på det i längden. Ska försöka att inte tänka så mycket & börja känna mer. Jag tänker för mycket. Ska försöka att ta vara på livet, för man vet aldrig när det tar slut. Jag ska sluta begränsa mig på grund av mina rädslor, jag ska göra det jag vill & drömmer om att göra.

Hot Chip – I Feel Better
Kings Of Convenience – I'd Rather Dance With You
Peter Doherty – Broken Love Song
Håkan Hellström – Aprilhimlen


I don't have to leave anymore. What I have is right here. Spend my nights and days before. Searching the world for what's right here.

http://lookbook.nu/look/673713-http-cigarettesweddingbands-webblogg-se


Tears stream down your face. I promise you I will learn from my mistakes. Tears stream down your face. And I. Lights will guide you home. And ignite your bones. And I will try to fix you.

Natten har varit mycket fin med kaffe, vin & musik, gillar att dela natten med någon ibland. Brukar oftast sitta själv med mina tankar, ensamhet & tystnad i vissa mängder är underskattat. Har även varit på en secondhand runda med några vänner, fyndade lite & humöret är nu på topp. Ska ta mig en kopp kaffe, måste skriva skolarbeten, inte långt kvar nu. Längtar så mycket efter värme, lycka & frihet.

Once I wanted to be the greatest. No wind or water fall could stall me. And then came the rush of the flood. Stars of night turned deep to dust.

Det har varit en mycket fin helg med fina människor. Att skolarbete har tagit över största delen av tiden känns dock mindre bra. Tur att jag har min syster, hon gör mig alltid på så bra humör, underbart! 

http://lookbook.nu/look/654953-http-cigarettesweddingbands-webblogg-se


Försonad med min karaktär, för jag har aldrig, kunnat säga nej till någonting som helst. Och aldrig nekat mig det ena eller andra, och levat livet, tills jag krossades en dag.

http://lookbook.nu/look/651211-http-cigarettesweddingbands-webblogg-se
Och hon sa: Egentligen är du inte kär i mig. Och egentligen är det okej med mig. För jag blir aldrig kär i nån. Sånt där är slöseri med tid... Men då slösar vi bort våra liv (jag tänker alltid på dig i april)

Älskar det underbara vädret! Alla problem försvinner för en stund, alla blir så otroligt trevliga & allting så fint. Har hoppat runt & varit mycket lycklig hela dagen. Inte nog med det, som grädde på moset så har jag även fyndat otroligt mycket fint second hand.

onerepublic - all the right moves
band of horses - the funeral
kings of convenience - homesick
miike snow - animal
the kooks - mr maker
lykke li - possibility
pete doherty - the last of the english roses"Somliga säger att låtarna du gjorde var värdelösa" "Kanske det, men de var nånting att göra medan man väntar" Somliga säger sånt, somliga säger att det borde varit dem. När du hänger mot repet, lär dig ta slagen eller hoppa upp i matchen. Jag är int

Det är mörkt ute, allting är så tyst. Vill åka bort, bort från allt & bara leva. Inte ha några krav & inga måsten. Vill dricka vin med fina människor. Vill inte tänka på någonting & bara leva för dagen. Vill till amsterdam, berlin, london eller paris. Skulle vara så fint & med en bra vän som sällskap så skulle det bli perfekt.

http://lookbook.nu/look/633623-http-cigarettesweddingbands-webblogg-seFör inget är logiskt. För att Ingenting är magiskt. Och det är så tragiskt. Så jag springer tillbaks till dig. Behöver lite kärlek från fel sort.Och sympatier från fel håll.


Känner för att se på Håkan hellströms spelning från p&l, den var så fin, allt var så fint, vill tillbaka. Sen så har jag börjat tänka lite mer på livet, så många val, så många möjligheter. Vill vakna i morgon & veta vad jag vill göra med mitt liv. Känner mig som en förvirrad liten persson i en mycket stor värld. Sen så vill jag tacka er som gillar min blogg, det betyder otroligt mycket ska ni veta.

http://lookbook.nu/look/628167-http-cigarettesweddingbands-webblogg-se
I'm not saying its your fault. Although you could have done more. oh you're so naive yet so. How could this been done. by such a smiling sweetheart. Oh and your sweet and pretty face. Is such an ugly word.

Tiden bara rinner iväg. Åren går så otroligt fort & så mycket som man varit med om. Vänner som kommer, vänner som går. Sedan har vi de fina som alltid finns där för en. Alla förändras, positivt & negativt. Är lycklig som har så fina människor i min närhet. Ville bara få det sagt.

Har spelat the kooks under dagens lopp, längtar så mycket efter värme, sena nätter, fina människor & festival.

http://lookbook.nu/look/622453-http-cigarettesweddingbands-webblogg-se


När du låg på gatan, medan rymdskeppen, sände meddelanden, genom atmosfären.

Sanningen är i likhet med moralen, något relativt: det finns inga fakta, bara tolkningar.

http://lookbook.nu/look/613477-http-cigarettesweddingbands-webblogg-se


Jag vet ett berg dit jag brukade gå, det är så vackert där, nästan som en tavla, nästan som en tavla över rätt och fel, för man ser gårdakvarnar men, man ser skiten med

Gillar att dansa med fina människor tills soluppgången. Sen så är faktiskt vädret inte helt fel, känner att det är vår nu. Ska börja lyssna på vårmusik från & med denna dag. Hoffmaestro & chraa.The kooks. Isak strand. mmm, längtar tills man kan gå barbent sena sommarnätter & bara njuta.
Åh, Sundbyberg. Jag blev full. Och gick runt med stilett för din skull. Sundbyberg, om du minns mig.Åh, Sundbyberg. Jag var tolv. Och jag bröt för att göra dig stolt. Sundbyberg, för du minns mig


Jag tycker om att dricka vin med mina vänner, lyssna på fin musik & bara leva i nuet. Jag tycker om att svänga på benen, röka cigaretter & glömma alla världens problem för en stund. Jag tycker om att gå på taken högt över staden. Jag tycker om skadeglädje. Jag tycker om att fira in studenten med en massa vänliga själar med humöret på topp. Det jag vill få sagt är att jag gillar gårdagens bravader.

http://lookbook.nu/look/607809-http-cigarettesweddingbands-webblogg-se
RSS 2.0